Passion For Learning

PASSION FOR LEARNING PROJE EKIBIMiZ
MART-HAZIRAN 2020 PLANLAMA TOPLANTISINI YAPTI.

Terapötik (iyilestirici) yöntemlerin ICT araclarinin kullanılarak eğitim etkinliklerinde uygulanması ile ogretme ve ogrenme performansininin artitirilmasini,erken okul terki riski altindaki ogrencilerin okula devamının sağlanmasıni hedefleyen okulumuz olarak ortağı oldugumuz KA2 Passion For Learning projesi faaliyetleri kapsamında hazırlamış olduğumuz etkinlikleri koordinatörümuze gönderdik.

İtalya,Polonya ve Romanya'daki ortaklarimizin hazırlamış olduğu etkinlikleri inceledik ve okulumuzda Mart-Haziran 2020 tarihleri arasında uygulanacak olan ortaklarimiz tarafindan hazirlanan indoor ve outdoor etkinliklerin planlamasını yaptık.

Projemizde bize her konuda rehberlik ederek yardımcı olan Il Milli Eğitim Müdürlüğü Arge ve Satrateji Gelistirme Birimi'nden proje ortağımız Songül ÇAKMAK'a, ekipte yer alıp özverili bir şekilde faaliyetlerimizi yürüten Caner CEYLAN, Rabia PİSİLİ BALCI, Hasret AKKAYA, Dursen BAKIR ve Suna KARABOĞA ogretmenlerimize katkılarından dolayı teşekkür ederiz.

13-12-201913-12-2019

Yayın: 26.02.2020 - Güncelleme: 26.02.2020 16:19 - Görüntülenme: 322