Ekm

2018-2019 Eğitim-Öğretim Yılı Okul Meclis Başkanını Seçtik.

Ekm

Muğla Cumhuriyet Ortaokulu 2018-2019 eğitim öğretim yılının başından itibaren uygulanan "Anılarla 24 Kasım" adlı proje için çalışmalara başlamıştır.

Ekm

Cumhuriyet Ortaokulu 95. Yılda Tek Yürek adlı  e-Twinning proje çalışmalarına başlamıştır.

Ekm

Cumhuriyet coşkusunu paylaşmak için çevremizde bulunan resmi - özel kurumlarımızı, esnaflarımızı ve vatandaşlarımızı ziyaret ettik, Türk Bayrağı hediye ettik.

Ekm

Okulumuz güvenliği için alınan tedbirler ve Emniyet Müdürlüğünce yürütülen projeler hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Müdürümüze ziyaretinden dolayı teşekkür ederiz.

Eyl

Cumhuriyet Ortaokulu olarak okulların açıldığı ilk hafta olan İlköğretim Haftasını öğrencilerimiz, velilerimiz ve öğretmenlerimizle beraber coşkuyla kutladık.

Eyl

Seminer programımızın ilk günü itibariyle Sayın Bakanımız Ziya SELÇUK´un 2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı açılış konuşmasını tüm okullarla birlikte biz de canlı olarak izledik.

Ekm

Sergimiz öğrenciler, veliler ve misafirlerimiz tarafından büyük ilgi gördü.

Ekm

Oldukça özgün projelerin sergilendiği bilim fuarımız ziyaretçiler tarafından oldukça beğenildi.

Ekm

Bu yıl bütün Avrupa ve e-Twinning Plus ülkelerinde düzenlenen 18.yaş kutlamalarına okulumuz da katılmıştır.