MUĞLA / MENTEŞE - Cumhuriyet Ortaokulu

Pandemide Resfebe ile Rahatlayalım adlı eTwinning Projesi Tamamlandı

Öğrencilerimizin pandemi sürecinde evde geçirmek zorunda olduğu süreci verimli ve yaratıcı bir şekilde değerlendirmelerini saglamak, dil gelisimlerine katkıda bulunmak, yaratıcılıklarını geliştirmek,  görsel okumalarını geliştirmek amacıyla Okulumuz Türkçe öğretmeni Suna KARABOĞA ÇELEBİ' nin kuruculuğunu yaptığı Pandemide Resfebe ile Rahatlayalım adlı eTwinning projesi 6 aylık çalışma sürecini tamamlamıştır. Öğrencilerimizle yüz yüze olamadığımız bu süreçte sürekli iletişim halinde olmamıza olanak sağlayan projede birçok farklı etkinlik yer almaktadır. Etkinlikler öğrencilerimizin problem çözme, eleştirel  düşünme, göresel okuma, iletişim becerilerine oldukça önemli katkılar sağlamıştır. Öğrencilerimize katılım belgelerini hazırlanmıştır.

15-05-202115-05-2021

Yayın: 15.05.2021 - Güncelleme: 15.05.2021 23:19 - Görüntülenme: 417